skip to main | skip to sidebar

Pages

  • Strona główna

www.ePrzepis.eu

Okoń z parowaru

|

Okoń z parowaru


Składniki


1 płat okonia morskiego
przyprawa do ryb do smaku


Wykonanie

1. Rybę płuczemy po bieżącą wodą, posypujemy przyprawą do ryb i odkładamy na 2 godziny.
2. Rybę dajemy do parowaru na 30 minut.

Smacznego!

Etykiety: Ryby
« Nowszy post Starszy post »
Obsługiwane przez usługę Blogger.

Kategorie

  • Chleby
  • Ciasta
  • Dodatki i przekąski
  • Domowa mąka
  • Kasza jaglana
  • Koktajle
  • Mięsa
  • Mleko
  • Naleśniki i placki
  • Owoce morza
  • Owsianki
  • Pizza
  • Ryby
  • Sałatki
  • Słodkie przekąski
  • Z ryżem
  • Zupy
Copyright (c) 2010 www.ePrzepis.eu. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.