skip to main | skip to sidebar

Pages

  • Strona główna

www.ePrzepis.eu

Polędwiczka ze śliwką

|



Polędwiczka ze śliwką


Składniki

1 polędwiczka wieprzowa
2 duże ząbki czosnku
150g suszonych śliwek
sól,
pieprz,
zioła prowansalskie
oliwa

Wykonanie

1. Drążymy otwór w środku polędwiczki i napełniamy ją śliwkami.
2. Tworzymy marynatę z czosnku, ziół, soli, pieprzu i oliwy.
3. Polędwiczkę dajemy do marynaty na 3 godziny.
4. Wkładamy do parowaru na około 40 minut.
5. Zamiast parowaru polędwiczkę można upiec w temperaturze 190 stopni przez około 30 minut.


Smacznego!

Etykiety: Mięsa
« Nowszy post Starszy post »
Obsługiwane przez usługę Blogger.

Kategorie

  • Chleby
  • Ciasta
  • Dodatki i przekąski
  • Domowa mąka
  • Kasza jaglana
  • Koktajle
  • Mięsa
  • Mleko
  • Naleśniki i placki
  • Owoce morza
  • Owsianki
  • Pizza
  • Ryby
  • Sałatki
  • Słodkie przekąski
  • Z ryżem
  • Zupy
Copyright (c) 2010 www.ePrzepis.eu. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.